Grote zomerhoroscoop vuurtekens

17.07.2024 09:00

Ga jij dansend de zomer door of is het beter een pas op de plaats te maken? In deze Grote Kek Mama Zomerhoroscoop lees je wat de sterren de komende maanden voor je in petto hebben. Vandaag de vuurtekens:

Hier lees je de zomerhoroscoop voor de watertekens

Ram

Liefde: Jij en je lief gaan een fijne tijd tegemoet waarin er veel feestjes en andere gezellige afspraken op het programma staan. Ook is dit een heerlijke tijd voor romantische dinertjes voor twee. Ben je single, dan is de kans groot dat er zomaar uit het niets iemand uit je verleden opduikt. Of er liefde uit voortvloeit is niet zeker, maar gezellig wordt het wel. 

Feest: De voornaamste aanleiding voor een feestje is voor jou een belangrijke overeenkomst die wordt aangegaan of een waardevol contract dat wordt getekend. Hoe dan ook valt er iets te vieren en dat zal je doen ook. Verder kun je een uitnodiging verwachten van buren of vrienden en heb je zelf veel zin om iets gezelligs te organiseren voor familieleden. 

Vrijheid: Je hebt het even helemaal gehad met de was, de strijk en al die andere vervelende klussen in en om het huis. Prima om jezelf wat meer vrije tijd te gunnen. Doe alleen het hoognodige en schuif de rest van wat nog moet gebeuren gewoon even wat verder voor je uit. Kan gewoon. Verder voel je je heerlijk met zo min mogelijk spullen op zak, dus laat overbodige zaken vooral thuis.

Vakantie: Na een flinke poos vooral met je werk bezig te zijn geweest, is er nu ruimte om je weer meer op het gezinsleven te focussen, en op familie en vrienden die wat verder weg wonen en graag wat meer tijd met jou en je gezin willen doorbrengen, dus kijk niet vreemd op als er plotseling logees voor je neus staan. Misschien is het een leuk idee om hen uit te nodigen om een paar dagen te blijven logeren. Verder heeft je broer, zus of vriendin een leuk idee voor een gezamenlijk tripje. 

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn echte bijdehandjes

Leeuw

Liefde: Je vindt het lastig om de controle los te laten waardoor je soms onbedoeld wat kattig overkomt. Je partner kent je langer dan vandaag en weet dat je het allemaal goed bedoelt, maar overal iets minder bovenop zitten kan geen kwaad. Zowel voor jezelf als je partner. Relax, Leeuw. Dit is jouw seizoen, geniet van de zon. Ook als single is het beter om alles gewoon maar even over je heen te laten komen. Alles wat je nu forceert, werkt averechts. Ook in de liefde.

Feest: Deze zomer kun je diverse uitnodigingen verwachten. Feestjes in de vorm van verjaardagen, babyshowers of misschien zelfs een bruiloft zijn niet ondenkbaar. Verder loop je onderweg naar iets heel anders per ongeluk tegen een leuke festiviteit aan en is de kans zelfs groot dat je er iets vindt wat je altijd al graag wilde hebben. 

Vrijheid: Beschikken over voldoende financiële middelen om je leven te leiden hoe je dit wilt is voor jou de ultieme vrijheid. Gelukkig gaat het op dat gebied vrij aardig momenteel en hoef je jezelf weinig te ontzeggen. Natuurlijk kan het altijd beter, maar daarvoor zou je dan weer een deel van je vrije tijd op moeten geven, precies hetgeen wat je niet wilt. Tijd is geld, maar vrijetijd is onbetaalbaar. 

Vakantie: Wat jij nu vooral nodig hebt is actie en avontuur. En waarom ook niet? Naast mama ben je ook nog gewoon je eigen leuke avontuurlijke zelf die graag de hort op gaat met vriendinnen. Wel is het belangrijk dat je de dingen goed in evenwicht houdt. De vrijheid lonkt deze vakantie, maar je gezin heeft je natuurlijk ook gewoon nodig. Een souvenir kost meer dan je denkt, maar het maakt je wel heel blij. 

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Boogschutter

Liefde: Deze zomer is het vooral belangrijk dat jij en je partner beter gaan communiceren.  Soms worden bepaalde dingen niet uitgesproken omdat jullie denken dat de ander dit ook zonder woorden wel begrijpt, maar dit is dus niet het geval. Tijdens een meningsverschil komt het een en ander alsnog boven tafel, maar vaak niet op de juiste manier. Ben je single en ga je op date, wees dan ook van het begin af aan duidelijk over wat je wel of niet zoekt in een relatie. 

Feest: Een mijlpaal binnen de relatie van jou en je geliefde wordt gevierd. Misschien zit er zelfs wel een huwelijk (of aanzoek) in. Omdat je in een gulle bui bent, trakteer je een familielid op een uitje dat diegene helemaal geweldig vindt. Zelf kijk je vooral uit naar beauty en wellness. Een dagje naar de spa, dat is voor jou pas echt een feestje. 

Vrijheid: Omdat jij je van nature niet door anderen laat beperken in wat dan ook, voel jij je altijd wel vrij. Je gaat en staat waar je wilt en als iemand daar moeilijk over doet, dan doe je het toch. De enige gedachte waar je met het oog op meer vrijheid weleens mee speelt is minder uren werken. Aan de andere kant heb je ook geen hekel aan je baan, dus als dat niet mogelijk is, so be it. 

Vakantie: Juist nu je meer vrije tijd hebt is het belangrijk dat je thuis volledig tot rust kunt komen. Dit is helaas niet altijd het geval en dit ligt vooral aan je interieur. Bepaalde kleuren wil je graag anders en er kan ook wel het een en ander aan rommel weg. Ontspannen doe je deze zomer vooral met vrienden, maar natuurlijk ook met je eigen gezin op een fijne vakantiebestemming.

De volledige zomerhoroscoop is te lezen in de nieuwste Kek Mama special.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.