Grote zomerhoroscoop watertekens

16.07.2024 06:00

Ga jij dansend de zomer door of is het beter een pas op de plaats te maken? In deze Grote Kek Mama Zomerhoroscoop lees je wat de sterren de komende maanden voor je in petto hebben. We trappen af met de watertekens:

Kreeft

Liefde: Hoewel de romantiek niet optimaal bloeit deze zomer, hebben jij en je lief het wel fijn met elkaar en is er na een onzekere periode meer stabiliteit te verwachten. Dit is het perfecte moment om eventuele nog onopgeloste problemen alsnog aan te pakken en met een schone lei te beginnen. Als single Kreeft heb je meer kans op romantiek. Via via leer je iemand kennen met wie je vanaf het eerste moment een fijne klik hebt. 

Feest: Er staat veel amusement op het programma in de vorm van een festival, feestjes van vrienden en wellicht jouw eigen verjaardag die je groots wilt vieren. De kans op voedselvergiftiging is aanwezig dus wees voorzichtig met rauw vlees en ongewassen groente. Wat pas echt reden is voor een feestje is de salarisverhoging die eraan zit te komen (durf hier gerust ook zelf om te vragen).

Vrijheid: Waar je je voorheen nog weleens iets kon aantrekken van wat anderen van je haar of kleding zouden kunnen vinden, begin je nu steeds meer je eigen stijl te ontwikkelen en interesseert het je vrij weinig hoe iemand anders daarover denkt. Als je al nadacht over het nemen van een tattoo of piercing is deze zomer hiervoor het juiste moment. Verder geeft het strand je een optimaal gevoel van vrijheid, vooral op rustige momenten, zonder al te veel mensen om je heen.

Vakantie: Omdat je nu meer behoefte hebt aan rust en ontspanning zou het fijn zijn als je naast continu bezig zijn met de kinderen ook wat meer tijd voor jezelf kunt vrijmaken. Een weekendje weg met je partner of een vriendin is geen overbodige luxe. Of ga er desnoods even alleen er op uit. Het zou je echt goed doen om even geen enkele verplichting te hebben en alleen maar dingen te doen die je leuk vindt. 

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Schorpioen

Liefde: Aangezien je wat meer tijd en ruimte voor jezelf nodig hebt, is het belangrijk om dit even te bespreken. Waarschijnlijk heeft je partner alle begrip, maar het is wel fijn voor je lief om te weten dat het niet aan hem of haar ligt. Als single Schorpioen is dit een perfecte periode om jezelf beter te leren kennen en jezelf geestelijk en lichamelijk weer beter in balans te krijgen. Goed advies van vrienden kan je daarbij helpen. 

Feest: Een familiedag wordt supergezellig en een ontmoeting met oude vrienden smaakt naar meer. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens goed nieuws vanuit je werk. Succes op elk gebied is te verwachten, een feestelijke zomer op alle fronten.

Vrijheid: Wat jij het liefst zou willen om optimale vrijheid te ervaren is een tentje opzetten in een dichtbegroeid bos waar je een bent met de natuur. Of juist op een open vlakte bij een meer, waar je kunt genieten van het geluid van water dat tegen de oever klotst. Is dit niet mogelijk, maak dan regelmatig een lange wandeling in dit soort gebieden. Geen tijd? Dit is vooral een kwestie van prioriteiten stellen. 

Vakantie: Omdat je nogal wat grote uitgaven hebt gehad de laatste tijd, is het verstandig om het deze zomervakantie wat rustiger aan te doen. Thuis is het wat onrustig, dus kan het geen kwaad om de regels voor je kinderen hier en daar wat aan te scherpen. Door een financiële meevaller ga je twijfelen of je toch op vakantie gaat of er beter nog openstaande rekeningen mee zal betalen. 

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden hebben een stomend seksleven

Vissen

Liefde: Dit wordt een heerlijke zomer voor de liefde. Het gaat er ontspannen aan toe binnen de relatie en de wederzijdse aantrekking is groot. Etentjes in jullie favoriete restaurant en geweldige seks zijn deze periode eerder regel dan uitzondering. Ben je single, pas dan op dat je jezelf niet zomaar in een avontuur stort, mogelijk doet iemand zich heel anders voor dan dat hij of zij in werkelijkheid is. Voorkom jezelf een teleurstelling en kijk eerst even de kat uit de boom.

Feest: Familieleden die ver weg wonen komen deze zomer jouw kant op om een bezoek te brengen aan jouw gezin. Het wordt pas echt een feest wanneer de familieleden die wél dichtbij wonen ook even langskomen om gedag te zeggen. Verder heeft een goede vriend van je iets te vieren, waar jij uiteraard niet bij mag ontbreken. Het bijwonen van een wedstrijd wordt een belevenis, evenals het bezoek aan een attractiepark.

Vrijheid: Varen geeft je op dit moment een ultiem gevoel van vrijheid. Water om je heen zorgt ervoor dat je even helemaal kunt ontsnappen aan de sleur. Maar wat jou nu misschien nog wel meer vrijheid biedt dan dat, is wat vaker nee zeggen. En dan zonder smoesjes erbij te verzinnen.

Vakantie: Hoewel je veel tijd thuis zult doorbrengen, wordt dit toch een echte doe-vakantie. Wandelen, fietsen, spelletjes doen met de kinderen, sporten, je zult je hoe dan ook niet vervelen. Verder staan er leuke dagjes uit op de planning en is de kans groot dat je leuke nieuwe mensen leert kennen. Wel zal je in je vrije tijd wat werk mee naar huis moeten nemen om niet al te veel achter te raken. Geen probleem, na alle drukte werk je voor je ontspanning.

De volledige zomerhoroscoop is te lezen in de nieuwste Kek Mama special.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.