Onze Patricia schreef onlangs een column over haar vriendin, die zes weken na haar helse bevalling weer seks had met haar man. Omdat hij daar op stond. Jullie reageerden massaal.
Lees verder onder de advertentie
Petra: “Heel herkenbaar, mijn ex-man vroeg een paar uur na de bevalling wanneer hij weer mocht ‘krabbelen’. Na ja niet voor niets ex.”
Remco: “Triest en respectloos. Gewoon geduld hebben als zij er aan toe is komt het wel weer. Hij heeft geen enkel recht. Seks heb je samen en uit liefde.”
Anneke: “Herkenbaar, was herstellend van een keizersnede.”
Suzanne: “Hij heeft niks te willen. Zij is baas en het is haar lichaam.”
Ellie: “Als een man een griepje heeft dan is hij reeds stervende. Gelukkig zijn het de vrouwen die bevallen, voor een man zou het een levenslang trauma zijn.”
Heleen: “Geen excuses verzinnen voor iemand die zich zo gedraagt. Daar zijn geen ‘goedpratertjes’ voor.”
Paula: “Dit vind ik echt erg. Gelukkig zijn niet alle mannen zo. Mijn man heeft vaker moeten wachten, ook na twee operaties door endometriose . Als ik het zo lees ben ik erg blij met mijn man, die heeft veel geduld en liefde. Je kan toch niet verwachten dat je, zeker als je nog pijn hebt, zo snel weer seks wil. Echt niet normaal!”
Lees verder onder de advertentie
Linda: “Gebeurt helaas vaker dan je denkt dit, heb genoeg afschuwelijke verhalen aangehoord van mijn kraamzorg. Er zijn zat vrouwen die in de eerste week zelfs overstag gaan, met hechtingen en al, omdat hun vent van ‘strak’ houdt en ze hem niet kwijt willen.”
Pamela: “Wauw dat er nog altijd zulke ‘mannen’ rondlopen.”
Jannemieke: “De naam man verdient hij niet eens..”
Dana: “Ik walg hier echt van…. heb een dochter van zes en mijn man is het geen seconde in hem opgekomen dat ik na zes weken weer mocht…ook al heeft de gynaecoloog dat gezegd. Wat een vreselijk figuur, want een man kan je het niet noemen.”
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.