Zeg maar hallo tegen een fijne avond met je partner en ein-de-lijk uitslapen. Kan gewoon en je hoeft opa en oma niet in te schakelen. Een oppas voor de nachturen wordt steeds populairder in Nederland.
Lees verder onder de advertentie
Het fenomeen is overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar is in Londen ook al een hit. Snappen we, want het is heerlijk om een nachtje slaap bij te tanken. De oppas is vooral bedoeld voor ouders van pasgeboren kinderen, maar is ook in te zetten voor peuters. ’s Avonds laat belt de nanny aan en ze ontfermt zich de hele nacht over de baby. Nachtvoeding, in slaap wiegen, luier verschonen, kind wassen: het zit allemaal in het pakket. De nanny’s zijn vooral hbo’ers met een opleiding in de zorg en voormalig kraamhulpen.
Lees verder onder de advertentie
Behoorlijk prijzig
Helaas is de oppas wel vooral geschikt voor de ouders die er onderhand alles voor over hebben om een nachtje rust te krijgen. De prijzen liggen namelijk tussen de 30 en 40 euro per uur. Ook werken de meeste professionele oppassen vooral in de Randstad. Afijn, wel een leuk idee voor het vieren van zoveel jaar samen zijn.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.