Verdrietig nieuws: YouTuber Dee van der Zeeuw (24) heeft het afgelopen jaar drie miskramen gehad. De influencer schrijft dit dinsdag in een openhartige post op Instagram.
Lees verder onder de advertentie
“Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, begint Dee. “2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap.”
Lees verder onder de advertentie
Zwijgcultuur
Dee en haar vriend Lars hielden het nieuws geheim “ervan uitgaande dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn”. “Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enigen zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken.”
Lees verder onder de advertentie
“We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven”, sluit Dee af.
Op sociale media kreeg Dee al snel veel steun van haar duizenden volgers. “Ik ben echt overrompeld met alle onwijs lieve reacties die ik heb gekregen. Echt hartverwarmend”, laat ze korte tijd later weten.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.