Wat doe je als je vader vanwege corona overuren maakt en je hem daardoor minder ziet? Dit negenjarige jongetje bedacht iets geniaals.
Lees verder onder de advertentie
Normaal gesproken werkt Scott als UPS-chauffeur gemiddeld elf uur tijdens de feestdagen. Vanwege het hoge aantal online bestellingen is dat dit jaar heel anders. ‘Sinds maart is het al hoogseizoen’, vertelt hij.
Lees verder onder de advertentie
Omdat hij zoveel lange dagen maakt, kan hij minder tijd doorbrengen met zijn gezin. ‘Het is nu extra moeilijk om de balans te vinden tussen werk en privé. Je rijdt de hele dag rond en levert een paar honderd pakketten af. En als je thuiskomt, wil je eten, douchen en relaxen. Maar dat zijn juist de paar uurtjes die ik nog met mijn kinderen heb op een dag.’
Scott doet z’n best om er voor zijn kinderen te zijn, maar dat is lastig gezien de vermoeidheid. Zij merken zelf ook dat ze hun vader minder energie heeft en maar weinig thuis is.
Zijn negenjarige zoon schreef zelfs een speciale brief aan de Kerstman: een smeekbede om zijn vader wat eerder thuis te brengen van werk.
Toen Scott het briefje online zette, ging zijn post al snel viral. ‘Misschien is dit het laatste jaar dat mijn zoon in de kerstman gelooft’, zegt hij. ‘Dus het zal een geweldige herinnering zijn om later op terug te kijken.’
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.