Joshua Nolet: ‘Stiekem gaan wij superchill op de structuur van de kinderen’

27.07.2024 06:00
Beeld: Kee en Kee

Van sex, drugs en rock-‘n-roll naar luiers, slapeloze nachten en om zes uur aan tafel. Sinds Joshua Nolet zijn geluk niet meer afdwingt en structuur omarmt, is hij gelukkiger dan ooit. Zeker nu zijn grote liefde Caroline weer in verwachting is.

Caroline: “We draaiden 180 graden, maar waren daar ook wel aan toe. We hebben zoveel gefeest en externe prikkels gehad. Deze interne gevoelens en liefde voor een veilig thuis zijn iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we het konden hebben.”

Joshua: “We hebben de afgelopen jaren langzaam afscheid genomen van dingen die we eerst als avontuurlijk en leuk zagen, maar die misschien ook wel een beetje destructief waren. Feesten, drank, drugs, seks. Dat was ook leuk of een goed verhaal, maar alleen: werden we hier nou echt gelukkig van? Stiekem waren we gewoon op zoek naar some peace. We proberen nu verantwoordelijke mensen te zijn, ons geluk minder af te dwingen.

Caroline: “Deze gevoelens en liefde voor een veilig thuis zijn iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we het konden hebben”

Vroeger dacht ik: ik wil nú gelukkig zijn, dus ik ga nu naar een feestje en dan gebruik wat. Hands on creëer je zo direct je geluk, maar na dat shot endorfine voelde ik me moe en leeg. Ik laat alles nu meer op me afkomen en dwing minder af. Het leven zit vol prachtige dingen, geluk ziet er alleen anders uit dan ik had gedacht.”

Lees ook – Joshua Nolet en Caroline weer in verwachting: ‘Dit wilden we zó graag, nog een kindje erbij’ >

Beeld: Kee & Kee

C: “Eigenlijk hebben we er gewoon vijftien jaar lang niet aan toe willen geven. En soms nog. Ik riep namelijk tot voor kort heel hard dat ik nóóit om zes uur ’s avonds zou gaan eten. Dat vond ik zo suf. Moet je ons nu eens zien zitten!”

J: “Stiekem gaan wij zelf superchill op de structuur die de kinderen nodig hebben. Ik probeer tegenwoordig zelfs op tijd naar bed te gaan. Ik ben frisser, helderder. Ik voel me nu vrijer dan toen ik nog op de vlucht was.”

C: “We zijn vrij op een andere manier. Het is nu niet meer zo dat we niets meer van elkaar verwachten. We hebben toch de verantwoordelijkheid voor ons gezin en kunnen niet meer alleen doen waar we zelf zin in hebben.”

Joshua: “Vroeger was het een struggle om monogaam te zijn”


J: “Vóór Ca dacht ik dat monogamie iets was wat je voor de ander doet. Nu denk ik dat ik niet in de juiste relaties zat. Het was voor mij altijd een struggle om monogaam te zijn, voor een ander lukte het me niet. Bij ons hoefde het niet, waardoor de angel er meteen uit werd gehaald. Ik hoefde toen niet meer van alles buiten de deur te zoeken. De seks nu is anders: ook daarin zit vertraging, intimiteit, meer liefde. Die verdieping vind ik heel leuk. Als Ca ooit een slippertje zou maken, zou dat niet het einde van de wereld betekenen.”

C: “Hoho, ik ben zwanger hè!”

Lees ook – Joshua Nolet en Caroline: ‘Eerst vluchtten we bij elkaar, nu komen we thuis bij elkaar’ >

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.