Tijdens de eerste zwangerschap van Meghan, de vrouw van de Britse prins Harry, waren er in het paleis “zorgen om en gesprekken over” de huidskleur van zoon Archie.
Lees verder onder de advertentie
Dat verklaarde Meghan in een interview dat zondagavond op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.
Bevestigd
De gesprekken vonden plaats tussen haar man en iemand van wie ze de identiteit niet bekend wilde maken. Prins Harry, die later aanschoof bij het interview, bevestigde dat de conversatie had plaatsgevonden, maar verklaarde nooit openbaar te zullen maken wat daarin precies is gezegd.
Tijdens het interview, dat werd afgenomen door Oprah Winfrey, besprak Meghan dat zij tijdens haar zwangerschap te horen kregen dat haar kind geen koninklijke titels zou krijgen. Op de vraag van Winfrey of dat was omdat de kleine een gemengde afkomst zou hebben antwoordde Meghan: “In die maanden hadden we verschillende gesprekken, over dat hij geen beveiliging zou krijgen, geen titel, en ook over hoe donker zijn huid zou zijn als hij geboren zou worden.”
Lees verder onder de advertentie
Meisje
Meghan is dochter van een witte vader en een Afro-Amerikaanse moeder. Ze beviel in mei van 2019 van Archie en is op het moment zwanger van een tweede kind. In het interview maakte prins Harry bekend wat het geslacht is van de nieuwe baby; Archie krijgt aankomende zomer een zusje.
Iedere zwangere vrouw droomt van haar perfecte babyshower: een feest vol liefde, verrassingen en alle aandacht voor haar en de baby. Maar wat als je die bijzondere dag ineens moet delen?
Daniel (38) dacht dat hij het allemaal voor elkaar had: een lieve vrouw, een zoontje van vier en pas een tweede kindje erbij. Maar waar het gezin op het eerste gezicht compleet leek, begon het van binnen langzaam uit elkaar te vallen.
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.