Hayley Booth ziet de nieuwe vriendin van haar ex als een lot uit de loterij. En dat zij door haar dochter ook ‘mama’ wordt genoemd, vindt ze alleen maar mooi.
Lees verder onder de advertentie
‘Ik krijg vaak de vraag hoe het kan dat het tussen mijn ex, zijn vrouw en mij zo goed loopt. Het enige wat ik dan zeg is: wij houden nu eenmaal van onze dochter’, schrijft ze op Facebook.
Lees verder onder de advertentie
‘Ze IS haar moeder’
‘Geen enkel kind verdient het om in het middelpunt van een drama te staan’, gaat ze verder. ‘Mijn dochter heeft er niet voor gekozen om geboren te worden en ze heeft er al helemaal niet voor gekozen dat haar ouders gingen scheiden.’ Hayley is dan ook heel blij met de nieuwe vrouw van haar ex. ‘M’n dochter noemt haar bonusmoeder ‘mama’ en dat vind ik prima. Want ze IS haar moeder. Ze verzorgt mijn dochter, beschermt haar, speelt met haar en geeft haar een nachtzoen. En het belangrijkste: ze houdt van haar alsof het haar eigen kind is.’
Moeders die het erg vinden dat hun kind een andere vrouw ‘mama’ noemt, vindt Hayley egoïstisch. ‘Wees blij dat er een vrouw is die van JOUW kind houdt en helpt om hem of haar op te voeden. Waarom zou je je kind het gevoel moeten geven dat het moet kiezen van wie het houdt? Ik hou van deze bonusmoeder, want ze is een van de sterkste mensen die ik ken.’
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.