Na honderd keer neurie jij alle deuntjes automatisch mee, maar je baby beleeft in de box de grootste lol aan een muziekmobiel. En het is ook nog eens goed voor z’n ontwikkeling en motoriek. Dit zijn een paar leuke boxmobielen op een rij.
Lees verder onder de advertentie
Beertjes
Terwijl drie beertjes in het rond vliegen, verschijnt er een sterrenshow op het plafond. En wel zo handig: als je baby wat ouder is, kun je de mobiel gemakkelijk bevestigen aan je wandelwagen.
Is dat nou KLM die voorbij vliegt, of toch Transavia? Je baby ziet de vliegtuigen van deze mobiel dwars door de wolken gaan. Enne, wel zo fijn voor jou: hij maakt geen geluid.
Liever geen grote, luidruchtige boxmobiel? Kies dan voor een muziekdoosje. Je hebt modellen die je in de box kunt neerzetten, maar ook die je kunt ophangen – zoals deze dolfijn. Zodra je aan het touwtje trekt, begint er een muziekje te spelen.
De eerste drie maanden gebruik je deze muziekmobiel aan de box, daarna kan hij ook los als speelgoed gebruikt worden. En hij speelt maar liefst veertig minuten een reeks unieke liedjes – scheelt jou weer honderd keer opnieuw dat ding aanzetten.
Hoeven we weinig over te zeggen, want Nijntje doet het bij kleintjes altíjd goed. Aan deze mobiel hangen twee mini-Nijntjes, een balletje en een spiegel. Verkrijgbaar in drie kleuren.
Een prachtige houten mobiel met zachte, stoffen dieren: vissen, een walvis, krab en een octopus. En als je kleine goed kijkt, ziet hij in het spiegeltje steeds zichzelf voorbij komen.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.