Moeders met deze sterrenbeelden hebben de sterkste band met hun dochter

21.10.2024 21:00
moeder en dochter

De band tussen moeder en dochter is altijd krachtig; of je nu in harmonie leeft of regelmatig botst. En verrassend genoeg speelt je sterrenbeeld hierin een grotere rol dan je misschien denkt!! En geloof het of niet, je sterrenbeeld kan heel erg bepalen hoe sterk die band tussen jou en je kleintje is. 


Je dochter is je mini-me, je partner-in-crime en soms (toegegeven 😃) je grootste uitdaging. Maar moeders met bepaalde sterrenbeelden lijken een extra dosis ‘we snappen elkaar zonder woorden’ in de sterren te hebben staan. Denk aan diepgaande gesprekken tijdens het vouwen van de was of een spontane gillende slappe-lach-bui in de supermarkt.

Kreeft

Kreeft-moeders voelen aan wat hun dochter nodig heeft of het nu om een knuffel gaat of een goed gesprek. Ze weten precies wanneer er getroost moet worden en wanneer ze je gewoon je eigen ding moeten laten doen. Emotionele connectie? Check! Met een Kreeft-moeder heb je altijd een veilige plek om op terug te vallen. Ze zal altijd voor je zorgen of je nu ziek bent, een gebroken hart hebt of gewoon even haar luisterend oor nodig hebt.

Stier

Stier-moeders zijn altijd de steun voor hun dochters. Loyaliteit en geduld zijn hun middle name en hun dochters kunnen altijd op ze bouwen, hoe koppig ze ook zijn (en dat kan best een dingetje zijn…). Als een Stier-moeder eenmaal een standpunt heeft, kun je maar beter een goed argument klaar hebben om haar te overtuigen, maar dat zorgt er ook voor dat je altijd op haar kunt rekenen. Ze is er altijd, hoe groot of klein je probleem ook is en ze zal er alles aan doen om je te laten voelen dat je veilig en geliefd bent.

Lees ook – Opvoeden volgens je sterrenbeeld: wat voor moeder ben jij?

Vissen

Vissen-moeders en hun dochters hebben vaak dezelfde creatieve en gevoelige kant. Samen tekenen, dromen, muziek maken, of gewoon keihard huilen bij een emotionele film? Ja, dat is de stijl van een vissen-moeder en haar dochter. Vissen-moeders vinden het heerlijk om samen in hun eigen wereldje te duiken, weg van de realiteit. Ze zijn erg liefdevol, zorgzaam en hun pep-talks? Die blijven hangen, ook al wil je dat niet altijd toegeven. Én ze fantaseren graag over de gekste toekomstplannen samen.

Leeuw

Drama? Ja, soms. Maar ook extreem veel plezier en spontaniteit! Leeuw-moeders laten hun dochters stralen, of ze nu en kroon draagt of in haar pyjama op de bank ligt. Deze moeders zijn de grooste fan van hun dochter en geven ze steeds een lading aan zelfvertrouwen, zelfs als ze dat niet nodig hebben. Dromen? Altijd groot. Met haar is het leven één groot avontuur vol gekke ideeën en hard lachen.

Weegschaal

Weegschaal-moeders zijn de beste in het creëren van balans. Ze weten precies hoe ze een fijne sfeer kunnen maken met hun dochters. Samen shoppen? Daar zijn ze echt goed in! Ruzies? Die vermijden ze liever, want geen probleem is te groot voor een goed gesprek. Weegschaal-moeders zorgen ervoor dat hun dochters zich altijd op hun gemak voelen en maken het thuis gezellig. Of jullie nu lekker kletsen met een cappuccino of samen mooie outfits uitzoeken, het is altijd leuk. En druk maken? Daar hebben ze geen tijd voor!

Schorpioen

Schorpioen-moeders hebben een hele sterke band met hun dochters. Geen geheim is veilig, want ze hebben een zesde zintuig als het aankomt op wat er speelt in je hoofd. Ze voelen alles aan, zelfs de dingen die je niet zegt. Bij Schorpioen-moeders zijn diepere gesprekken heel normaal. Ze kunnen alles met hun dochter bespreken en dat kan soms best intens zijn, maar het is altijd eerlijk. Als je haar vertrouwen hebt, weet je dat ze er altijd voor je is. Ze beschermt je met alles wat ze heeft en zal nooit twijfelen om voor je op te komen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.