Van heerlijke comedy tot ultieme zwijmelfilm: dit zijn de leukste feel-good-films die je wel honderd keer kunt zien.
Lees verder onder de advertentie
Soof
Humor, romantiek en één en al herkenbaarheid: zowel deel één als twee van deze hit van eigen bodem gaat niet snel vervelen.
Mamma Mia II
Van die Griekse vergezichten én oude ABBA-hits word je sowieso blij, dus dat het verhaal weinig diepgang heeft, neem je even voor lief. En probeer maar eens niet mee te zingen – dat gaat je niet lukken.
Een mislukte coach als vader, een suïcidale oom, een heroïneverslaafde opa en een moeder die begint door te draaien: de zevenjarige Olive groeit op in een bijzondere familie. Als zij te horen krijgt dat ze mee mag doen aan de finale van de Little Miss Sunshine wedstrijd, gaan ze met z’n allen op reis in hun oude Volkswagenbusje.
Lees verder onder de advertentie
La La Land
Jazzpianist Sebastian wil een jazzclub openen, koffiejuffrouw Mia droomt van een carrière in Hollywood. Een heerlijke feelgood-musical die niet voor niets bekroond is met zeven Golden Globes.
The Proposal
De bitchy uitgever Margaret dreigt te worden uitgezet naar haar vaderland Canada en probeert dat te voorkomen door te gaan trouwen met haar assistent Andrew. Het verlovingsavontuur brengt ze onder meer naar Alaska, waar het ‘stel’ kennis maakt met de familie van Andrew.
Lees verder onder de advertentie
Een hilarische film, die je alleen al vanwege Ryan Reynolds op repeat wil zetten.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.