Geen puf meer om ’s avonds romantisch onder de dekens te kruipen? Heel herkenbaar, vindt Katie Cloyd. Maar het is haar man die daar volgens haar iets aan zou kunnen veranderen.
Lees verder onder de advertentie
Uitgeput
Toen ze nog geen kinderen hadden, hadden Katie en haar man een prima seksleven. ‘Het was niet iets waar we aan moesten werken. Het was goed, het was fijn, het was er gewoon’, vertelt Katie op haar blog. ‘Maar nu we een gezin hebben, is het niet meer hetzelfde. We hebben meestal seks die onderbroken wordt door kinderen, en ik ben regelmatig uitgeput.’
Niet gek, als je allebei werkt en daarnaast twee kinderen opvoedt. Maar volgens Katie kan het anders – mits haar man een beetje meewerkt. ‘Begrijp me niet verkeerd: ik heb een geweldige man. Hij is een fantastische echtgenoot en vader voor onze kinderen. Maar ik zou willen dat hij wat vaker zélf het initiatief nam.’ En dan bedoelt ze niet tussen de lakens, maar in het huishouden. ‘Ik run de toko en als ik mijn man vraag om te helpen, doet hij dat. Maar ik zou willen dat hij uit zichzelf eens zou schoonmaken.’
Lees verder onder de advertentie
Team
Katie wil echter niet dat haar man een soort van assistent wordt. ‘Hij moet een gelijkwaardige partner zijn. Als hij wat vaker uit zichzelf taken in huis oppakt, zijn we meer een team. Dan kan ik ’s avonds eens ontspannen. En dát zou ons seksleven ten goede komen.’
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.