Even ongestoord lezen en ein-de-lijk wat tijd voor jezelf. Masja houdt trouw elke ochtend een uurtje me-time in het kolfkamertje bij haar kantoor.
Lees verder onder de advertentie
Masja (33): “Elke dag, zo rond elf uur, vertrek ik met mijn kolfapparaat, flesjes en leesboek naar het speciaal voor mij ingerichte kolfkamertje, achter in ons kantoor in het gemeentehuis. Het is een fijne, lichte ruimte, verstopt achter het magazijn. Ik word er nooit gestoord. Ik zat er al bij mijn oudste twee en nu met baby Julian gebruik ik het voor de derde keer.
Lees verder onder de advertentie
Cheat-time
Het enige is: ik ben al weken geleden gestopt met borstvoeding. Julian vond het helemaal niks. Hij had niet genoeg aan de borst en doet het beter op kunstvoeding voor hongerige baby’s. Toch ga ik nog trouw elke ochtend een uurtje ‘kolven’. Het is mijn cheat-time. Hét moment van de dag waarop ik even kan lezen, mijn grote hobby. Thuis kom ik daar met drie kinderen onder de vijf niet aan toe.
Lees verder onder de advertentie
Niemand van mijn collega’s die me mist. Mijn werk is zo ingericht dat ik makkelijk een uur per dag kan ontbreken. Bij mijn oudste twee heb ik tot negen maanden gekolfd. Ik kan dus fijn nog een paar maanden spijbelen.”
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.