6x de lekkerste gevulde eitjes

gevulde eieren recepten Bron: Unsplash
Lisette Wiersma
Lisette Wiersma
Leestijd: 2 minuten

Bij Pasen horen hapjes, en welk hapje is nou echt typisch Pasen? Juist, gevulde eitjes. Misschien maak je ze al jaren en heb je een vast recept, of ben je juist op zoek naar leuke variaties. Dan ben je hier aan het juiste adres. Zie hier de lekkerste recepten.

Lees verder onder de advertentie

Gevulde eitjes kun je met allerlei ingrediënten maken. Hier staan een aantal recepten op een rij, met daarin ingrediënten die goed te combineren zijn met ei.

Het klassieke recept

Het klassieke recept

Zolang er maar ei in zit is het helemaal goed. Dit is de klassieke versie van het gevulde ei. Vaak is mayonaise ook nog een lekkere toevoeging.

Gevuld ei met kerrie en bieslook

Gevuld ei met kerrie en bieslook

Ook kerrie en bieslook zijn goede toevoegingen die vaak gebruikt worden. Geeft toch weer wat extra smaak.

Met gerookte zalm

Met gerookte zalm

Wil je er wat vis aan toevoegen? Zalm en ei is zeker een goede extra.

Met tonijn

met tonijn

Ook tonijn is goed te combineren met ei. Doe er nog wat bieslook of ui bij voor wat extra smaak.

Lees ook: Waarom eten we eigenlijk chocolade paaseitjes met Pasen?

Iets pittiger

Iets pittiger

Ben je wat meer van pittig eten? Helemaal goed, want ook gevulde eitjes kun je pittiger maken. Het enige wat je hoeft te doen is sambal of chilisaus/chilivlokken toevoegen aan de mix.

Met mosterd en crème fraîche

Met mosterd en crème fraîche

Liever iets anders dan mayonaise? Mosterd en crème fraîche zijn lekkere toevoegingen die er ook voor zorgen dat de textuur behouden wordt.

Welk recept ga jij deze Pasen uitproberen?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

Lees verder onder de advertentie

Meest bekeken