Manuel Broekman over vaderschap: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

30.09.2024 11:00
Manuel Broekman dochter Nouka Beeld: Instagram @manuelbroekman

Manuel Broekman (37) is dit jaar vader geworden. Zijn vriendin Britt is afgelopen mei bevallen van een gezonde dochter, genaamd Nouka. Manuel vertelt meer over het vaderschap en zegt stralend dat hij en zijn vriendin ongelooflijk gelukkig zijn.

In een interview deelt Manuel meer over zijn dochtertje en hoe hij het vaderschap ervaart. En wat kunnen we ervan zeggen, hij straalt helemaal. Het geluk en de liefde spatten er vanaf. “Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.” Cute!

Supergroot cadeau

“Ik wist niet dat dit geluk bestond. Het is net alsof je met een supergroot cadeau altijd rondloopt in je hart, daarom zie je me ook de hele tijd een beetje lachen. Ik krijg er energie van. Ook de slapeloze nachten is een ander soort moeheid, je doet het in een soort natuurlijke staat van zijn.”

Lees ook: Melvin over zijn dochter: ‘Als zij haar trukendoos opentrekt wéét ik dat ik strenger moet zijn’

En op wie lijkt de kleine dan het meest, op papa of mama? “Ze lijkt heel erg op papa! Nee, ik vind haar nog heel erg een eigen gezichtje hebben. Ik zie wel dat ze de ogen van mijn geliefde heeft, die prachtige ogen heeft, dus dat is prachtig. Het is wel zo dat je biologisch je kind kan herkennen en ik herken mezelf ook wel in haar. Het is wel een brutale aap eigenlijk”, grapt Manuel.

Maar zeg nou zelf, die grote lach op zijn gezicht zegt meer dan duizend woorden.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.