Je kind ritst de verpakkingen van de cadeaus en jij stort je op alle lekkernijen op tafel – zo is Sinterklaas voor iedereen een feest. Helemaal als de hapjes ook nog zelfgemaakt zijn.
Een bericht gedeeld door Debbie (@inkideb) op 6 Okt 2018 om 12:14 (PDT)
De winkelschappen liggen er vol mee, maar ze zijn nog lekkerder als ze vers uit de oven komen. En met dit recept van Debbie ben je er maar een uurtje aan kwijt.
Lees verder onder de advertentie
Schuimpjes
Makkelijker krijg je het niet, want het enige wat je nodig hebt zijn drie eieren en 375 gram poedersuiker. Klop de eieren stijf, zeef dan twee eetlepels poedersuiker in de kom, mix de boel nog een keer en schep vervolgens de rest van de poedersuiker door het mengsel. Met wat kleurstof kan je verschillende kleurtjes toevoegen. Als je het simpel wil houden, schep je kleine hoopjes op een ingevette bakplaat, maar je kan er ook vormpjes van spuiten met een spuitzak. Twee uur in de oven (lage stand) en klaar ben je.
Een bericht gedeeld door Uit Liefde Voor Jezelf (@uitliefdevoorjezelf) op 19 Okt 2017 om 10:05 (PDT)
Ook al zit er geen enkele pepernoot in, hij proeft er gegarandeerd wel naar. En het is supermakkelijk om te maken: haal de schil van de banaan, doe deze samen met kruiden, havermout en amandelmelk in de blender en mix tot een romige massa. De exacte ingrediënten vind je hier. Bron: uitliefdevoorjezelf.nl
Een bericht gedeeld door Carola Duijm (@carolas_foodcorner) op 17 Nov 2018 om 2:35 (PST)
Ook zo klaar, want je hebt er met dit recept van Carola maar een uurtje voor nodig. Zeef het bakmeel, koek en speculaaskruiden en bakpoeder boven een kom. Doe hier de basterdsuiker, zout en melk bij, snij de boter in blokjes en kneed deze door het bakmeel heen en kneed het tot het een soepel deegbal. Pak deze in huishoudfolie en leg het 30 minuten opzij. De rest lees je hier.
Lees verder onder de advertentie
Sint-appelkruimeltaart
De titel zegt het al: lekker en simpel – daar doen we het voor. Men neme: een ei, boter, suiker, bloem, speculaaskruiden, citroensap, kaneel, basterdsuiker, amandelschaafsel, natuurlijk appels en hup, je kunt aan de slag.
Lees verder onder de advertentie
Sinterklaastaart
Nou ja, makkelijk, makkelijk. Toegegeven: het maken van deze taart is niet zo één, twee, drie gepiept, maar je kunt er wel nog dagen van eten. En, ook niet onbelangrijk, hij staat mooi op tafel.
Marloes (33) is redacteur bij Kek Mama en woont met vriend, peuter (3) en baby (7 maanden) in Arnhem. Ze schrijft in haar columns over hoe ze het hoofd boven water houdt in haar chaotische gezinsleven en de overgang van één naar twee kinderen. Deze week over: hoe een zieke peuter zorgt voor het terugschieten in vaste rolpatronen.
Ruzie met je partner, het overkomt de beste. Of het nu gaat om een niet-opgeruimde sok, een ruzie om een vuilniszak of de thermostaat die op de verkeerde stand staat, kleine irritaties kunnen zomaar escaleren. Dat weet Valerie (26) als geen ander.
Een nieuw jaar, een nieuw bedrag voor de kinderbijslag. Dat is fijn om te weten, want elke euro helpt als je kinderen sneller groeien dan je portemonnee kan bijhouden. Dit zijn de bedragen voor 2025.
She’s baaaaack, zoals Selma Omari zelf zegt in de trailer van haar realityshow Selma; Op mijn manier. In het nieuwe seizoen volg je haar uitdagingen in het alleenstaande moederschap. “Ik vind het moeilijk, ik heb het onderschat.”
Of je kind nu een echte fijnproever of een kieskeurige eter is, het menu van je kleintje kan een enorme zoektocht zijn. Wat eet een dreumes op een dag? En hoeveel eet een peuter nou écht? Wij geven je een realistisch kijkje in de keuken van andere ouders. Deze week het menu van Ties.Vajèn is […]