Het water loopt je in de mond: héérlijke fusilli met champignonsaus en rucola

fusilli champignonsaus paddenstoelen rucola
Redactie Kek Mama
Redactie Kek Mama
Leestijd: 1 minuten

Wil je een lekker gerecht dat je snel klaarmaakt? Deze vegetarische pasta met champignonsaus, paddenstoelen en rucola is perféct voor een lui dagje.

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Voor 4 personen


Lees ook
5x lekkere vegetarische recepten voor kinderen >

 

Lees verder onder de advertentie

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui fijn, de kastanjechampignons in plakjes en scheur de paddenstoelen in grove stukken.
     
  2. Kook de peulvruchten pasta fusilli kikkererwten in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
     
  3. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg de knoflook, champignons, paddenstoelen en chilivlokken toe en bak kort mee. Voeg de melk, water en mix voor champignonsaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ongeveer 2 minuten zachtjes doorkoken, roer af en toe.
     
  4. Serveer de saus over de fusilli en garneer met Parmezaanse kaas en rucola.


Fotocredits: Honig

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

Lees verder onder de advertentie

Meest bekeken