De Australische Donna Hay kookt doordeweeks voor haar twee zoons volgens het principe: snel, vers, simpel. En geloof het of niet, maar ook deze lekkere rode kipcurry maak je supersnel klaar.
Lees verder onder de advertentie
Ingrediënten (voor 4 personen)
* 8 kippendijfilets à 125 g, met huid
* 100 g kant-en-klare Thaise rode currypasta
* 400 ml kokosmelk
* 250 ml kippenbouillon
* 1 eetlepel vissaus
* 4 blaadjes djeroek poeroet
* koriander- en basilicumblaadjes,
* peulscheuten of -kiemen en
* partjes limoen
* gestoomde groenten en pandanrijst
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de kipfilets met de huidzijde naar boven in een ovenvaste braadpan met dikke bodem. Meng currypasta, kokosmelk, bouillon en vissaus en schenk het vocht over de kip. Voeg de djeroek poeroet toe, doe een deksel op de pan en zet 20 minuten in de oven. Verwijder het deksel en laat in 20-25 minuten gaar en goudbruin worden. Verdeel koriander, basilicum en peulscheuten erover en serveer met limoen, groenten en rijst.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.