Elsa: ‘Ik schrok me kapot toen ik via de babyfoon zag wat de oppas deed’
De oppas in de gaten houden via de babyfoon, je kunt het eigenlijk niet maken. Toch deed Elsa het, en daar is ze achteraf gezien heel dankbaar voor.
Het mag dan wel herfst zijn, maar met deze kleurrijke traktatie haal je de zomer gewoon weer terug in huis! Vooral de combinatie van mascarpone en rood fruit is om van te smullen. Een absoluut succesnummer op het verjaardagsfeestje van je kind!
Dit heb je nodig:
Zo maak je het
Verwarm oven op 180 graden Celsius en bedek de bakplaat met bakpapier. Steek cirkels (met een champagne- of waterglas) uit het bladerdeeg. Leg de rondjes op de bakplaat en prik er met een vork veel gaatjes in. Bestrijk ze met een geklopt ei en bestrooi ze met suiker. Bak de bladerdeeg rondjes vervolgens 25 minuten in de oven. Klop 1 zakje vanillesuiker, 1 vanillestokje en 100 gram mascarpone samen. Haal de bladerdeeg rondjes uit de oven en lepel er er mascarpone en fruit op. Maak het af door er poedersuiker overheen te strooien.