Zelf maken: zoete hamburgers

Illustratie bij: Zelf maken: zoete hamburgers
Redactie Kek Mama
Redactie Kek Mama
Leestijd: 1 minuten

Net echt zijn ze, deze mini-burgers met friet. Het verschil? Je hoeft ze niet te bakken, want deze burgers zijn zoet! Ook fijn is dat je ze in een handomdraai maakt. Samen met je kind, natuurlijk!

Lees verder onder de advertentie

Dit heb je nodig:

  • Hamburgerbakjes (bijvoorbeeld via Pink Lemon)
  • Rood-wit geblokte servetten
  • Kant-en-klare cupcakes
  • Rood, geel en groen fondant
  • Naturel chips in frietvorm
  • Zak witte marshmallows

Zo maak je het
Leg een servetje in een hamburgerbakje. Snijd de cupcake doormidden en leg daartussen een plakje groen fondant (de sla), rood fondant (de tomaat) en geel fondant (de kaas). Leg vervolgens wat frietjes naast te hamburger en maak het af met een marsmallow (de mayonaise). Sluit het hamburgerbakje. Op het bakje kun je nog een logo plakken, bijvoorbeeld de naam van je kind of zijn of haar leeftijd.

Lees verder onder de advertentie

Eet smakelijk!

Meest bekeken