In samenwerking met Kek Mama

Pretpark-fans opgelet: dit park is het ultieme dagje weg voor jong & oud

01.07.2024 10:36

Ben je op zoek naar een betoverende dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin? Dan is Attractiepark Toverland dé bestemming die je zoekt! Gelegen in het mooie Noord-Limburg, biedt dit magische park een onvergetelijke ervaring voor zowel jonge kinderen als echte thrillseekers. Wij vertellen je waarom je dit pretpark (deze zomer) wilt bezoeken!

Een dag vol magie

Toverland is niet zomaar een attractiepark; het is een plek waar je je samen met je gezin volledig kunt onderdompelen in zes themagebieden, elk met hun eigen unieke sfeer en avonturen. Van de betoverende havenstad Port Laguna, waar altijd de zon schijnt, tot de mythische wereld Avalon, waar je teruggaat naar de tijd van tovenaar Merlijn. Met meer dan 40 attracties en shows is verveling geen optie!

Avontuur voor alle leeftijden

Voor de kleintjes is er volop vertier met avontuurlijke speeltuinen, waterspeelplaatsen en kinderattracties zoals de junior achtbaan die al toegankelijk is vanaf 90 cm. Ook het interactieve Toverhuis in het Land van Toos is een favoriet onder de jongste bezoekers. Voor de oudere kinderen en thrillseekers heeft Toverland spectaculaire achtbanen zoals de Fēnix, een wing coaster die je met 95 km/uur door de lucht zweeft, en de Booster Bike, een unieke lanceerachtbaan waarbij je op een motor zit. En laten we de houten achtbaan Troy in Ithaka niet vergeten, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux!

Betoverende zomeravonturen

Een tipje van ons: bezoek Toverland deze zomer! Van 6 juli tot en met 25 augustus 2024 kun je tijdens de Summer Feelings iedere dag genieten van 10:00 tot 21:00 uur. Ontdek je favoriete attracties en spraakmakend (straat)entertainment op een heerlijke zomerdag vol quality time. Hieronder nog wat redenen waarom je Toverland tijdens de Summer Feelings deze zomer wilt bezoeken:

Extra lang open!
Port Laguna, een van de 6 themawerelden, blijft zelfs tot 22:00 uur geopend, waardoor je nog langer van de magie kunt genieten. Bovendien zijn er speciale avondtickets voor het park beschikbaar van 16:00 tot 21:00 uur, ideaal voor een voordelig avondje uit. Zie jij jezelf al met je kids op een heerlijke zomeravond attracties afgaan en genieten van een ijsje bij een van de eettentjes in het park?

Mini vakantie op het Pop-Up Summer Camp
Voor de ultieme zomerse beleving kun je zelfs overnachten in het Pop-Up Summer Camp, vlak naast de indrukwekkende houten achtbaan Troy. Breng je eigen tent, caravan of camper mee, of kies voor een van de volledig uitgeruste Tovertenten. Je verblijft op een steenworp afstand van het attractiepark en begint je dag met een betoverend uitzicht. Zo begint je dag goed en kun je snel het park in als de kinderen weer staan te springen.

Spetterende attracties
Met twee wildwaterbanen is verkoeling altijd binnen handbereik! Neem bijvoorbeeld plaats in de vernieuwde Expedition Zork in het Wunderwald en maak vanaf 15 meter hoogte een enorme splash. Of probeer de wildwaterbaan Djengu River, waar je gegarandeerd nat wordt. In de Magische Vallei kun je ook genieten van de schaduwrijke plekken. Ontdek hier ook een van de leuke waterspeelplaatsen Waku Waku, waar kids hun waterpret op kunnen. Probeer droog de overkant te bereiken of laat je juist helemaal opgaan in het waterplezier!

Psst. Je kunt hier 2x 5 tickets winnen voor Toverland deze zomer! Doe snel mee.

Weerbestendig avontuur

Toverland is perfect voor een dagje uit, ongeacht het weer. Met twee grote indoor gebieden kun je bij regen altijd terecht in het Wunderwald of het Land van Toos, waar je je kunt uitleven op talloze attracties en indoor speeltuinen. Bij mooi weer kun je buiten genieten van de zon en de wildwaterbanen, en in Port Laguna zelfs relaxen met je voeten in het zand. Het park is dus niet alleen ideaal voor een of meerdere dagen deze zomer, maar ook een leuk uitje voor na de zomer met wat minder weer!

Of je nu met jonge kinderen komt of met tieners die op zoek zijn naar spanning, Toverland biedt gegarandeerd magisch plezier voor jong & oud. Zo kunnen niet alleen de allerkleinste, maar je tiener en jezelf nog genieten van een dag vol plezier. Creëer onvergetelijke herinneringen met je gezin en ontdek de magie zelf in Toverland.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Toverland.