Marijn Frank is zo iemand van wie je een goed humeur krijgt. Als je haar in Keuringsdienst van Waarde monter een nietsvermoedende fabriekswoordvoerder telefonisch hoort doorzagen over mensenhaar in supermarktbrood of wormen in dadels. Als ze in haar documentaire ‘Vleesverlangen’ wegdroomt bij een charmante chef-kok die een ribstuk met zout inwrijft. En dat is precies de reden waarom het zo fijn is om naar haar programma’s te kijken.
Lees verder onder de advertentie
In haar nieuwe documentaire Vleesverlangen probeert Marijn Frank van haar vleesverslaving af te komen. Door middel van stage te lopen bij een koeienslachterij en een bezoek te brengen aan 100.000 plofkippen, neemt Marijn je mee in de wereld van vlees. Door een biefstuk recht in de ogen te kijken, hoopt ze een gezondere relatie op te bouwen met het vlees dat op haar bord ligt.
Lees verder onder de advertentie
Emotionele tour
Terwijl ze dapper langs de slachtlijn vordert, vindt ze antwoorden op haar vragen bij onder andere vleesfokkers en -kwekers. En het blijkt nog een hele emotionele, soms komisch-erotische tour te worden. Gelukkig wordt Marijn bijgestaan door een psycholoog. Kijken? Vanavond om 21:00 op NPO3.
Lees verder onder de advertentie
Marijn Frank stond met een prachtig interview in Kek Mama 4. Lezen? Klik hier.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.