Deze vakantieparken zijn een genot voor jou en je trouwe viervoeter

25.06.2024 08:36

Als een vakantie met je trouwe viervoeter bovenaan je verlanglijstje staat, heeft Center Parcs de perfecte opties voor je. Net zoals zwemmen een must is voor je kinderen tijdens de vakantie, zo is een fijne plek waar je hond welkom is, essentieel voor de dierenliefhebbers. Hieronder een overzicht van de Center Parcs locaties waar jij en je hond samen kunnen genieten van een welverdiende break.

Eemhof

Center Parcs De Eemhof biedt een unieke combinatie van activiteiten voor zowel de hondenbezitter als de hond. Dit park, gelegen in de prachtige provincie Flevoland, nodigt uit tot lange wandelingen langs het Eemmeer. Na een dag vol natuuravonturen kan je hond uitrusten in de speciaal ingerichte hondenbungalows, terwijl jij ontspant in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Of je blijft gewoon lekker samen in je heerlijke huisje in Center Parcs.

Heijderbos

In het Heijderbos, gelegen in het groene hart van Limburg, zijn honden meer dan welkom. Dit park staat bekend om zijn indrukwekkende overdekte jungle, de Jungle Dome, waar je samen met je hond kunt wandelen. Buiten bieden de uitgestrekte bossen volop ruimte voor ontspannen wandelingen, en de hondenvriendelijke accommodaties zorgen voor een comfortabel verblijf voor zowel mens als dier.

Parc Sandur

Dit unieke park ligt verscholen in de Drentse natuur bij Emmen en biedt speciale hondenfaciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Parc Sandur is een oase van rust waar je lange wandelingen kunt maken langs de Grote Rietplas. Na een dag vol ontdekkingen kun je samen met je hond terugkeren naar je ruime bungalow, perfect aangepast aan de behoeften van je viervoeter.

Limburgse Peel

In Limburgse Peel, eveneens in Limburg, voelen zowel honden als hun baasjes zich meteen thuis. De prachtige omgeving van het park biedt tal van wandelroutes door de bossen en velden, ideaal voor actieve honden. De speciale hondenbungalows zorgen voor een comfortabel verblijf en geven je de mogelijkheid om echt samen te ontspannen in de natuur.

Bij elk van deze parken zorgt Center Parcs ervoor dat zowel jij als je hond een fantastische tijd zullen hebben. Van wandelen in de natuur tot ontspannen in je bungalow, deze vakantie wordt ongetwijfeld memorabel voor het hele gezin — inclusief je hond!

Benieuwd naar alle hondvriendelijke parken? Center Parcs heeft er behoorlijk wat, dus neem die trouwe viervoeter lekker mee!