In samenwerking met Kek Mama

Halloween vieren? De gouden tip voor een griezelig uitje met de kids

07.10.2024 11:23
Bron: Toverland

Halloween mag dan wel van origine een Amerikaans feestje zijn, inmiddels kunnen we er in ons kikkerlandje ook wat van. De meest fantastische verkleedkostuums, uitgeholde pompoenen, en ja… een beetje griezelen hoort er natuurlijk ook bij!

Zijn jouw kinders dol op Halloween en ben jij wel in voor een spannend uitje? Wil je het nog een beetje gezellig houden en niet meteen het bloed onder de nagels van je kleintjes vandaan halen? Overdag, tijdens de Halloween Days, is Toverland perfect voor kinderen onder de 12. Tijdens de Halloween Nights is het écht griezelen geblazen. Tijdens Halloween maak jij ontelbaar veel ritjes in jouw favoriete attracties in zes werelden, voor de echte thrillseekers tot plezier voor de kleintjes. Extra leuk: de attracties zijn gehuld in prachtige herfstkleuren voor die ultieme beleving.

Halloween Days

Tijdens de Halloween Days in Toverland kun je samen met je kids genieten van twee spannende, maar kindvriendelijke familieshows waar griezelen met een lach centraal staat. Overal om je heen vind je duizenden pompoenen, prachtig uitgestald in de meest fantasierijke creaties – ideaal voor die gezellige herfstfoto’s met het gezin. Ook zijn er drie Halloween-belevingen die nét dat beetje extra spanning bieden, maar zonder enge verrassingen. En natuurlijk mag een bezoek aan de Halloween-shop niet ontbreken, want wat is een dagje griezelen zonder een nieuw masker of toverstaf om mee naar huis te nemen?

Gegarandeerd een dag vol plezier en griezelpret, zonder dat je ’s nachts allemaal bij elkaar in bed hoeft te kruipen.

Halloween Nights

Is jouw tiener inmiddels wel toe aan écht griezelen? Dan zijn de Halloween Nights (vanaf 12 jaar) precies wat je zoekt. Zodra de zon ondergaat, komen de enge figuren tot leven en wordt Toverland overspoeld met scare zones, Haunted Experiences en een spectaculaire vuurwerkshow als afsluiter. Durven jij en je tieners het aan om oog in oog te staan met zombies en andere enge wezens?

Dus, trommel iedereen maar bij elkaar (die durft) en ontdek Halloween in Toverland. Overdag gezellig griezelen met de kleintjes, ’s avonds bloedstollende avonturen met je tieners. Klinkt als de perfecte Halloween, toch? Kijk hier voor meer informatie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Toverland.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.