Na een dag struinen in het historische centrum van Utrecht is niets fijner dan neerploffen op een lekker hotelbed. Extra fijn: in de familiekamers van The Anthony, gevestigd in een voormalig klooster, slapen ook je kinderen als een roosje.
Lees verder onder de advertentie
En hallo: welke volwassene – laat staan een kind – kan nu zeggen dat-ie in een oud klooster heeft geslapen?
Slapen in voormalig klooster
Hoge plafonds, glas in lood, houten balken en een oud kapel: in hotel The Anthony in Utrecht vind je prachtige oude details, maar wel in een modern jasje. Het voormalige klooster uit 1908, dat bij de tegenovergelegen Sint Antoniuskerk hoorde, is helemaal opgeknapt. En dat is te zien. Van comfortabel tweepersoonsbed tot ruime douche en zithoek: in de superdeluxe hotelkamers kom je niets tekort.
Lees verder onder de advertentie
Familiekamers
Met de kinderen op pad? Dan heb je geen aparte hotelkamer nodig, want in The Anthony boek je gewoon een familiekamer. Met twee aparte slaapkamers met tweepersoonsbed, badkamer en woonkamer met lounge- en koffiehoek. Kleine waarschuwing vooraf: als ze eenmaal in het grote (en méga zachte) bed hebben gelegen, willen ze nooit meer naar huis.
Als je hierdoor nog niet overtuigd bent, trekken deze beelden je wel over de streep. Boeken maar.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.