In samenwerking met Kek Mama

Ontspanning voor jou, avontuur voor je kind: zó wordt jullie vakantie onvergetelijk

26.08.2024 13:56

Een adembenemende locatie, accommodaties waar je u tegen zegt, faciliteiten in overvloed en last but not least: een avontuurlijke mascotte die je kind dagenlang vermaakt. Breng dit alles samen in een prachtig vakantiepark en je hebt hét recept voor een onvergetelijke trip.

Klinkt goed? Komt dat even mooi uit, want EuroParcs heeft het allemaal.  

De betoverende buur van EuroParcs

Over die leuke mascotte gesproken: zijn naam is Yuki, een beestje van insectengrootte dat dankzij zijn magische stok na zonsopgang zo lang kan worden als mensen. Yuki is van het kaliber ‘beter een goede buur dan een verre vriend’. Hij woont namelijk in het bosrijk naast EuroParcs en vindt het geweldig om nieuwe vrienden te maken, op avontuur te gaan, te vertellen over het belang van de natuur, te lezen en creatief bezig te zijn. Kortom: hij weet precies hoe hij jouw kind tijdens jullie vakantie kan vermaken. Niet alleen gezellig voor je kroost, ook fijn voor jou. Want terwijl je kind zich een heuse Picasso waant bij Yuki’s knutselochtend, kan jij even met de benen omhoog – en kom je misschien wel aan dat ene boek toe dat je al een jaar probeert uit te lezen.

Ontdek Yuki’s aanbod

De knutselochtend is overigens niet het enige waar Yuki je kind mee verrast. Wat dacht je bijvoorbeeld van zijn gezellige knutselpakketten die je bij de receptie kunt krijgen of een muzikaal lesje ochtendgymnastiek? Ook voor speurtochten, avonturenspellen, een minidisco en voorleesmomenten kun je de vrolijke mascotte wakker maken. Zo is er voor ieder wat wils, en dat is ook precies wat de bedenkers van Yuki willen bereiken. Het uiterlijk en de eigenschappen van de mascotte zijn namelijk ontworpen zonder een bestaand dier of persoon als voorbeeld te nemen. Op die manier kunnen kinderen hun eigen fantasie gebruiken om Yuki te interpreteren, wordt niemand buitengesloten en mag iedereen zijn wie hij, zij of hen wil zijn. En dat is toch wat je je kind wil meegeven?

Wil jij de vakantie van je kroost (en jezelf) onvergetelijk maken? Check hier welke EuroParcs-parken een animatieprogramma aanbieden en maak kennis met de leuke Yuki. En helemaal mooi: gebruik je tijdens je reservering de code MAMA30, dan krijg je nu exclusief als Kek Mama lezer 30 euro korting op je reservering. Win-win.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EuroParcs.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.