In samenwerking met Kek Mama

In deze 5 speelparken beleven jullie ook waterpret

19.07.2024 13:00

De zomer is voor… spelen! Extra pret beleven jullie in deze parken met een waterspeeltuin, strandje of zwemvijver.

Het land van…

Het Land van Fluwel in Sint Maartenszee is een paradijs, met hun skelterbaan, waterspeelplaats en het grootste blotevoetenpad van Noord-Holland. En ze hebben dit jaar iets nieuws: de (trap)trekkerbaan waar kinderen zelf hun tulpenbollen planten, rooien en water geven. In dit land van tulpen willen jouw kinderen wel wonen.

Tof hof

Een dagje Linnaeushof betekent een strakke planning. Hier is zó veel te doen. Een ritje maken in de kabelbaan, springen op de trampolines, een potje minigolf spelen, roetsjen van de superglijbaan en natuurlijk het spectaculaire Piratennest beklimmen. Op warmere dagen vind je verkoeling op de waterfiets of in het te gekke waterpark.

Welke wijck?

Dierenwijck, Wandelwijck of Speelwijck. Het is lastig kiezen in Plaswijckpark Rotterdam. Voor de modder-rollers, de lummelaars of de echte ravotters: dit speelpark heeft voor alle kinderen een passende ‘wijck’. Met onder andere grote speeltoestellen, een dierentuin én waterattracties, die een welkome verfrissing zijn op hete zomerdagen.

Weer of geen weer

BillyBird Park Hemelrijk in Volkel is er een voor op je lijstje deze zomer. Bij mooi weer bezoek je het strandje of Kinderland met haar speelcircus, botsauto’s, airtrampolines, helikopters en bootjesglijbaan Splash. Komt de regen met bakken uit de lucht vallen, neem je kinderen dan mee naar Zeeroversland, een enorme binnenspeeltuin met glijbanen, klimtoestellen, springkussens en ballenbakken.

In ’t (Nie)noorden

In het noorden van ons land vind je Park Nienoord. Dit familiepark in Leek is veel meer dan een speeltuin. Wat dacht je van het waterkasteel, de reuzenglijbaan, het doolhof, het luchtkussen of de knuffelbare boerderijdieren? Op naar het noorden dus met je kinderen, tijdens deze zomervakantie.

Je vindt nog veel meer leuke speelparken voor kinderen op Kidsproof.nl.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.