Deze TikTok-bestemmingen maken de herfstvakantie van je kids onvergetelijk

26.09.2024 09:00

Het is bijna herfst en dat betekent tijd voor gezellige avonden op de bank met een heerlijke pumpkin spice latte in je hand en een Gilmore Girls-marathon op de achtergrond (tenzij de kids een ander plan hebben, natuurlijk).

Maar hé, de herfst is ook hét moment om eropuit te gaan. Daarom zijn hier een paar Tiktok bestemmingen, waar je die herfst vibes helemaal kunt omarmen. Perfect voor een mini-break met het gezin.

New York, Verenigde Staten

De bladeren vallen in Central Park en je loopt met een koffie door het park. Terwijl de kids spelen, voel jij je alsof je in een Gossip Girl aflevering bent. Na een lange wandeling is het tijd om lekker te shoppen in SoHo – perfect om je herfstgarderobe een upgrade te geven. En een stop op de High Line is een must.

@ethanbarber.co

POV: it’s the last week of october and you just stepped out of your upper east side apartment onto the streets of manhattan. halloween is right around the corner, the leaves have begun to fall, and a crisp, morning breeze reminds you that the warmth of summer has finally faded away for a long winter’s nap 🌬️🌇🎃🍂 shot on iphone 4k at 30fps autumn in new york city #ethanbarberco #autumninnewyork #upperwestside #uws #nostalgia #00s #2000s #newyorkcitylife #newyorkphotographer

♬ Cheek To Cheek – Ella Fitzgerald & Louis Armstrong

Parijs, Frankrijk

De nazomer in Parijs noemen ze ‘l’été indien’. In de herfst is de stad op haar mooist, met gouden bladeren en minder toeristen. Jullie kunnen genieten van een warme chocolat chaud en een verse croissant op een terras, met de zon die achter de Seine ondergaat.

Lees ook – Herfstplezier in Noord-Brabant: De ultieme gids voor gezinsuitjes

Edinburgh, Schotland

Het prachtige Edinburgh is een stad die je het beste in de herfst kunt verkennen. De smalle straatjes, middeleeuwse gebouwen en prachtige kastelen, stralen een bijzondere charme uit wanneer ze omringd zijn door de warme kleuren van vallende bladeren. Perfect voor een avontuurlijke vakantie met de kinderen.

@johnmurrayjnr

Who else loves autumn in Scotland, Capital city Edinburgh? 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🍂 cosy days are coming ☕️ #autumnvibes #edinburghscotland #scotlandiscalling #scotlandtiktok #scotlandtravel #scotland #scottishtiktok #visitscotland #edinburghscotland #edinburgh

♬ Autumn Leaves – Timothy Cole

Seoul, Zuid-Korea

Herfst in Seoul? Yes, please! Ja, het is een lange reis, maar absoluut de moeite waard door het heerlijke eten en de schattige cafés! Eén plek die je echt niet mag missen is Asan Gingko Tree Road. Deze weg verandert in een gouden tunnel van gingkobomen en is perfect voor een magische herfstwandeling met de kinderen.

@clarissaacindy

Autumn in sungkyunkwan univ🍂 longer vlog on my yt channel: Clarissa Cindy #seoultravel #autumnvibes

♬ Married Life (From “Up”) – Gina Luciani

Amsterdam, Nederland

Wil je toch liever van de herfst genieten in hartje Nederland? Dan is de hoofdstad dé plek. Geen gedoe met lange reizen, want Amsterdam biedt alles wat je nodig hebt. Neem de kids mee voor een zoektocht naar de mooiste herfstbladeren of ga samen naar knusse markten vol lekkernijen.

@thewildreverie

It’s almost that season 🍁 honestly autumn in Amsterdam is pure magic 😇from the leaves changing colors and falling to the ground it’s a sight that makes my heart full 🍂✨ #amsterdam #livinginamsterdam #romanticizeyourlife #amsterdamlocal #traveltiktok #visitamsterdam #fallaesthetic #thingstodoinamsterdam

♬ nothing quite like atumn in new york – alex

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.