Dit is waar je op wilt letten bij het kopen van een wipstoeltje voor je baby

22.08.2024 13:20

Een baby verwelkomen: geweldig en stressvol. Want eerlijk, knuffelen is leuk, maar je hebt je handen soms ook voor andere dingen nodig. Zoals koffie zetten of die eindeloze to-do-lijst afwerken. Gelukkig zijn er handige uitvindingen voor – alle beetjes hulp zijn welkom! Wij delen dé tip samen met Ergobaby.

Eén van de dingen die daarvoor kunnen zorgen, is een goed wipstoeltje. Niet zomaar een wipstoeltje natuurlijk, want voor jouw baby wil je uiteraard alleen het beste. Het welzijn van je kleine spruit komt bij die keuze – terecht – altijd op de eerste plaats. Als het daarnaast ook nog eens ‘easy on the eyes’ zou kunnen zijn, én gemakkelijk in onderhoud, dan is dat uiteraard mooi meegenomen. Ergobaby, de fabrikant van essentiële artikelen voor pasgeborenen, heeft met de Evolve 3-in-1 een absoluut top wipstoeltje.

3-in1, want hij groeit mee met de baby. 

Het Evolve 3-in-1 wipstoeltje is er voor een baby van 2,5 kilo tot voor een peuter van twee jaar, door de drie standen die je met een klikpedaal makkelijk kan veranderen. Ook voor de rug van de ouders ergonomisch, dat spreekt vanzelf.  Bij de laagste stand, van de geboorte tot de leeftijd van 4 – 6 maanden, gebruik je een ‘insert’ om het hoofd en de heupen van je baby te ondersteunen.

In de middelste stand kan de baby zichzelf op en neer wippen, 100 procent veilig en helemaal comfortabel. Baby’s kunnen al perfect zelf bepalen hoe hard ze willen schommelen, dus laat ze maar proberen. In de hoogste stand is het Evolve 3-in-1 wipstoeltje perfect geschikt om je peuter even een boekje te laten lezen, of een kort filmpje te laten kijken zodat mama en papa even de handen vrij hebben.

Ademende stofjes

Comfort is essentieel. En daar weet dit wipstoeltje wel raad mee. Naast de eerste katoenen versie van de Evolve 3-in-1 is er nu een nieuwe versie, met een ademende mesh die zorgt voor luchtstroming op de plekken waar baby’s dat het meest nodig hebben. De eenvoudig verwijderbare bekleding is verkrijgbaar in tijdloze kleuren en is machine wasbaar, want ongelukjes zijn nooit ver weg bij baby’s! Er zijn ook accessoires voor de Evolve 3-in-1 beschikbaar, zoals speelbogen en een handige transporttas.

Wil je dit wipstoetje eens van wat dichterbij bekijken of bestellen? Dat kan via deze link Alle producten van Ergobaby eens checken, het hele gamma? Deze kant op!