Bingewatch alert: Maak je agenda vrij, want Tropenjaren seizoen 2 is nu te bekijken op NPO Start

17.10.2000 14:43

Het wachten is eindelijk voorbij! Het tweede seizoen van Tropenjaren is vanaf vandaag te bekijken op NPO Start en wij zijn fan! Dit seizoen zit weer vol slapeloze nachten, peuterdrama’s en hilarische momenten met de grappige Jelka van Houten en Henry van Loon.

In dit nieuwe seizoen is Stella inmiddels 3 en daarmee komt een heel scala aan nieuwe uitdagingen op het pad van Rosa en Jelle. We krijgen een kijkje in de ongefilterde realiteit van ouderschap, waarin ze proberen te jongleren tussen de peuterpuberteit, hun drukke carrières en de kunst om hun eigen relatie spannend te houden. Wat gebeurt er als je romantische avondjes steeds verstoord worden door een peuter die niet wil slapen? En hoe ga je om met alledaagse dilemma’s zoals hoofdluis, driftbuien en dat constante gevoel dat je als ouder altijd nét te weinig slaap hebt gehad?

Zó herkenbaar

Tropenjaren seizoen 2 houdt de spiegel voor aan ouders, want – eerlijk is eerlijk – elke ouder maakt deze momenten mee. De situaties in dit seizoen zijn daarom ook herkenbaarder dan ooit. De liefde, de chaos, het constante gevoel dat je de controle verliest, maar ook de momenten van pure vreugde, het is allemaal terug te zien in seizoen 2 van Tropenjaren. Want of het nu gaat om het achterlaten van je peuter bij de opvang of het plannen van een date night, Tropenjaren weet deze alledaagse momenten op een grappige en herkenbare manier vast te leggen.

Kan je als ouder wel een dosis humor en herkenning gebruiken na een lange dag in de tropenjaren? Pak je kleedje erbij, kruip op de bank en stream nu seizoen 2 van Tropenjaren via NPO Start.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met NPO Start