Deze luisterverhalen zijn perfect voor een lange autorit

15.08.2024 15:00
kinderkoptelefoon op letten Beeld: Pixabay

Misschien ben je nu op vakantie of ben je alweer onderweg terug. Tijdens een lange autorit ligt verveling op de loer. Wil jij je kinderen liever iets anders laten doen dan uren naar een scherm staren? Dan komen deze luisterverhalen als geroepen.

Luisterverhalen zijn de perfecte manier om jouw kind de leukste verhaaltjes te laten horen. Opties zijn er genoeg. Via sommige websites kun je luisterboeken kopen, maar ook via Spotify zijn er allerlei leuke luisterverhalen te vinden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben wij hier een aantal leuke verhalen gevonden. Waarbij de klassiekers van toen wij zelf nog jong waren natuurlijk niet mogen ontbreken.

Disney verhalen

Hier is een hele lijst te vinden met allerlei klassiekers, zoals Pinokkio, de 101 dalmatiërs, Assepoester, The Lion King en Winnie de Poeh. Genoeg keuze dus.

Pluk van de Petteflet

Iedere moeder is hiermee opgegroeid, maar voor onze kids is dit verhaal vaak compleet onbekend. Tijd om daar verandering in te brengen. Wie weet worden zij wel net zo’n fan als wij vroeger.

Minoes

Minoes is een bekend boek, maar wist je dat je dit verhaal ook gewoon kan beluisteren? De hoofdstukken van het boek zijn op Spotify terug te vinden.

Roald Dahl luisterboeken

Roald Dahl heeft veel leuke kinderboeken geschreven. Joris en de geheimzinnige toverdrank en De Griezels zijn nu zelfs als luisterboek te vinden.

Freek Vonk

Als veel kinderen groot fan zijn van iemand, dan is het wel Freek Vonk. Hij is nergens bang voor en laat jouw kind de stoerste dieren zien. Maar ook voor een rustig verhaal ben je bij Freek Vonk aan het goede adres.

Met al deze luisterboeken komt jouw kind de lange autorit vast wel door.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.