In samenwerking met Kek Mama

Nog niet klaar met de zomer? WIN een 8-daagse gezinsvakantie van Eliza was here t.w.v. €5000!

26.09.2000 12:29

De zomer is pas net voorbij, maar zit je stiekem met je hoofd alweer bij het idee van zon, strand en charmante dorpjes? Goed nieuws, want samen met Eliza was here geven we een heerlijke 8-daagse gezinsvakantie weg naar één van onze favoriete bestemmingen t.w.v. 5000 euro!

Favorieten vanuit de Kek Mama redactie:

Of je nu wil relaxen aan een infinity pool met uitzicht op de bergen of juist lekker cultuur wil snuiven in pittoreske dorpjes, Eliza was here heeft voor ieder wat wils. Geniet van de luxe van een kleinschalig hotel of een gezellige familie accommodatie, weg van de massa. Een vakantie die volledig draait om het samen beleven van mooie momenten.

Win win win!

Wat kan je precies winnen? Wij geven 1x een 8-daagse vakantie inclusief vlucht, naar één van de favoriete vakantiebestemmingen van onze redactie, verblijf en een huurauto tot 4 personen weg. En dit alles t.w.v. €5000,-. Meedoen is super simpel! Vul hieronder je gegevens in en je maakt meteen kans.

Waar wacht je nog op?

Vul snel het formulier in en maak kans op deze heerlijke vakantie!

Meedoen kan tot en met 27 oktober 2024.

*Hiermee geef je Kek Mama, Mamaplaats en Eliza was here toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Eliza was here.